Over ons

De Maatschoenmaker Egmond  

Sinds 2017 is De Maatschoenmaker Egmond uw vertrouwde gezicht bij al uw voet- of loopproblematiek. Wij zijn een modern familiebedrijf met korte lijntjes en vaste gezichten en vinden het belangrijk dat er samen voor een oplossing wordt gekozen waar u achter staat.

Sjaak Egmond

Orthopedische schoentechnicus

Kelly Abbring

Administratief medewerker

Jop Egmond

Chef werkplaats

Simone Vervoort

Orthopedisch schoentechnicus

“Samen streven we naar de beste oplossing”

Samenwerking met VoetExpert

De Maatschoenmaker Egmond is officieel partner van VoetExpert®, een samenwerkingsverband met Livit Orthopedie, die marktleider is op het gebied van orthopedische hulpmiddelenzorg, contracten heeft met alle zorgverzekeraars en voorop loopt in het toepassen van de nieuwste technieken en materialen.

Klinkt mooi, maar wat betekent dat voor u?

Door onze krachten te bundelen bieden wij u het beste van beide werelden: het maatwerk en de persoonlijke service die u van De Maatschoenmaker Egmond gewend bent op de plek die voor u vertrouwd is, in combinatie met de voordelen van een landelijke speler: de afhandeling van uw zorgdeclaraties en het toepassen van de nieuwste technieken en materialen voor uw (semi-) orthopedische maatschoenen en schoenaanpassingen.
En mocht u in de toekomst aanvullende orthopedische ondersteuning nodig hebben, denk aan therapeutisch elastische kousen, steunzolen of een brace, dan kunnen wij u direct doorverwijzen naar onze samenwerkingspartner en u zo de beste oplossing bieden.
Kortom, met VoetExpert® zijn uw voeten in de beste handen, nu en in de toekomst.

Meer informatie over VoetExpert®? Klik hier.

Samenwerking met Kempenhaeghe

De Maatschoenmaker Egmond heeft een spreekuur op Kempenhaeghe epileptisch centrum in Heeze. Kinderen met voet-, loop- en houding problematiek kunnen hier samen met de revalidatiearts of fysiotherapeut een afspraak maken en hebben zo een vast gezicht.

Meer informatie over Kempenhaeghe? Klik hier.

Logo Heckert en van Lierop hoge kwaliteit

Samenwerking met Heckert & van Lierop

Er wordt steeds meer mogelijk in de wereld van de orthopedie. De Maatschoenmaker blijft ook innoveren. Samen met partners zoals Heckert & van Lierop hopen we steeds meer mensen een passende oplossingen te kunnen bieden.

Meer informatie over Heckert & van Lierop? Klik hier.