Orthopedie

U kunt bij ons terecht voor (semi-) orthopedische schoenen en orthopedische voorzieningen aan uw confectieschoenen, steunzolen & persoonlijk advies.

Ik ben Sjaak Egmond, zoon van schoenmaker Jop. Toen ik nog wat jonger was ging ik graag in mijn vrije tijd mijn vader helpen in de Schoenmakerij. Met mijn handen werken, een product maken, mensen helpen, dat zijn dingen die ik graag doe. Deze komen allemaal samen in het mooie vak van Orthopedisch Schoentechnicus. Om u goed te kunnen en mogen helpen heb ik de volgende diploma’s behaald:

  • Schoentechnisch voorzieningenmaker
  • Leestenmaker
  • Orthopedisch Schoentechnicus

Naast de opleiding heb ik eerst 7 jaar werkervaring voordat ik in juli 2017 op de Berg 1 in Nuenen ben gestart. In samenwerking met Livit Orthopedie, om uw producten vergoed te krijgen bij uw zorgverzekering, lees hier meer over onder het kopje Voetexperts. De diversiteit, en de mogelijkheid om iemand echt te helpen, vind ik erg mooi aan het vak. Met veel enthousiasme sta ik voor u klaar om een passende oplossing te bieden voor uw voet -en loopproblemen. Bent u niet in de staat zelfnaar de zaak te komen? Dan kunnen wij een huisbezoek inplannen. Een eerste kennismaking/intake is altijd vrijblijvend.