Schoenherstel

Schoenreparaties

Wij zorgen voor de vakkundige en zorgvuldige reparatie van alle soorten schoenen. Wij geven u advies over het onderhoud van uw schoenen en in de winkel vindt u daarvoor alle producten. Daarmee houdt u plezier en draagcomfort van uw schoenen en gaan ze langer mee.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Greve, Van Lier en van Bommel. Voor het repareren en onderhouden van uw exclusieve Engelse en Italiaanse schoenen bent u bij ons óók aan het juiste adres. Tevens maken wij kopieën van de meest gangbare sleutels en sleutels op certificaat.

In de winkel vindt u een uitgebreid assortiment leren tassen, praktische rolkoffers, rugzakken en reistassen, leren riemen, portemonnees en sleutelhangers. Daarnaast hebben we een groot assortiment inlegzolen en veters in alle lengtes en kleuren.

Ik ben Jop Egmond en ik verzorg de schoenreparaties, samen met Hanneke Kanters. Zij is ook gediplomeerd schoenmaakster.

Meester schoenmaker:

Wij zijn door het schoenmakersgilde gecertificeerd voor reparaties van deze bekende en gerenommeerde merken:

• Van Bommel

• Floris van Bommel

• Van Lier

• Greve


 
Sleutels

Alle voorkomende sleutels van huisdeuren, fietsen en brommers kunnen wij kopiëren. Tevens leveren we sleutels op certificaat en cilinders in alle maten.


 
Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoudsproducten van het merk Marla voor uw schoenen, lederwaren, tassen maar ook voor producten voor het onderhoud van uw leren jas of leren bankstel.

Tevens hebben wij een ruime sortering veters en inlegzolen voor kinderen en Dames en Heren. Ook behoren confectie steunzolen en correctiematerialen tot ons assortiment.


 
Lederwaren

Lederwaren van de Rooij en Bear Design.