VoetExpert

De maatschoenmaker is partner van VoetExpert®

Sinds 1 juli 2018 is de maatschoenmaker officieel partner van VoetExpert®, een samenwerkingsverband met Livit Orthopedie op het gebied van de totale voetzorg. Livit is marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelenzorg, heeft contracten met alle zorgverzekeraars en loopt voorop op het gebied van digitalisering en het toepassen van de nieuwste technieken en materialen.

Klinkt mooi, maar wat betekent dat voor u?

Eigenlijk bieden wij u met deze krachtenbundeling het beste van beide werelden: het persoonlijk maatwerk en de persoonlijke service die u van de maatschoenmaker gewend bent op de plek die voor u vertrouwd is, in combinatie met de voordelen van een landelijke speler. Onder anderen op het gebied van het afhandelen van uw zorgdeclaraties en het toepassen van de nieuwste technieken en materialen voor uw (semi-)orthopedische maatschoenen en schoenaanpassingen.

En mocht u in de toekomst aanvullende orthopedische ondersteuning nodig hebben, denk aan therapeutisch elastische kousen, steunzolen of een brace? Dan kunnen wij u binnen onze VoetExpert samenwerking direct doorverwijzen naar onze samenwerkingspartner en u zo de beste oplossing bieden.

Kortom, met VoetExpert zijn uw voeten in de beste handen, nu en in de toekomst.


De maatschoenmaker Egmond