Schoenherstel

Jop Egmond Schoenhersteller + 31 (0)6 30 00 19 31

Welkom op de site van de Maatschoenmaker. Ik ben Jop Egmond en ik verzorg de schoenreparatie en tevens maak ik sleutels. Sinds 1993 zijn wij gespecialiseerd in reparatie van merkschoenen als van Bommel, van Lier en Greve. Samen met Hanneke Kanters die ook gediplomeerd schoenmaakster is zorgen wij voor alle voorkomende schoenreparaties.

Wij maken ook kopieën van de meest gangbare sleutels en sleutels op certificaat.

Onderhoudsprodukten van Marla en een groot assortiment aan inlegzolen en veters in alle lengtes en kleuren.

Rugzakken van Eastpak, een ruime sortering Kipling, koffers van Delsey en lederen damestassen van Bear-design. Ook kleinlederwaren van de Rooij en Bear-design


Schoenreparaties

Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van alle soorten schoenen.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Greve, Van Lier en van Bommel. Voor het repareren van uw exclusieve Engelse en Italiaanse schoenen bent u bij ons óók aan het juiste adres.

Meester schoenmaker

Wij zijn door het schoenmakers Gilde gecertificeerd voor reparaties van:

  • Van Bommel
  • Floris van Bommel
  • Van Lier
  • Greve
  • Avang
Sleutels

Alle voorkomende sleutels van huisdeuren, fietsen en brommers kunnen wij kopiëren. Tevens leveren we sleutels op certificaat en cilinders in alle maten.

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoudsproducten van het merk Marla voor uw schoenen, lederwaren, tassen maar ook voor producten voor het onderhoud van uw leren jas of leren bankstel.

Tevens hebben wij een ruime sortering veters en inlegzolen voor kinderen en Dames en Heren. Ook behoren confectie steunzolen en correctiematerialen tot ons assortiment.

Koffers en Lederwaren

Koffers van het merk Delsey, reistassen van Delsey, Eastpak en Kipling, Klein lederwaren van de merken de Rooij, Bear-design en Castelijn en Beerens. Damestassen van Kipling en Bear-design.

De maatschoenmaker Egmond